+36 20 9715341

Kinek ajánljuk?

Műsoruk éppúgy emeli egy fesztivál, középkori várjáték, céges rendezvény, esetleg falunap hangulatát, mint ahogy fénypontja lehet egy esküvőnek, legénybúcsúnak vagy születésnapnak. A tűz mint örök princípium a hagyományőrzőtől a modernig bármilyen jellegű rendezvénybe beilleszthető. Célunk a nőiesség, extrémitás és a szórakoztatás ötvözése.

Közösségi rendezvény, falunap

Városnapok, falunapok

Az egyik legjobb dolog a tűztáncos életben a folyamatos úton lét. Olyan helyekre, városokba, falvakba, baráti összejövetelekbe juthatunk el, ahova egyébként talán soha nem mehetnénk. Ilyenkor a legnagyobb élmény, hogy olyan embereknek is valódi élményt szerezhetünk, akiknek kevesebb lehetőségük van kulturális programokra és találkozásra, lakóhelyük földrajzi távolsága miatt. A gyerekeknek pedig biztos, hogy életre szóló csoda a lángok látványa. Tegyük közösen felejthetetlenné a napot, amikor évente egyszer közösen vigad a közösség!

Céges rendezvény- Céges csapatépítés

Céges rendezvény

Önálló tűztánc produkciók, vendégvárás tűzzsonglőrökkel

Nagyszabású céges összejövetelek, ünnepi alkalmak, konferenciák nyitásaként, zárásaként és vendégvárásként is látványos és jó hangulatteremtő elem a tűztánc show. Rendszeresen szerepelünk hotelek rendezvényein, szilveszteri és karácsonyi műsorokon egyaránt. A vendégek érkezését is izgalmassá teszi egy tüzes felütés.

Amennyiben szeretné, hogy a céges rendezvény részvevői aktívan részt vegyenek egy izgalmas programon, abban az esetben kérje ajánlatunkat a tűzzsonglőr műsor előtti workshopra. Miért hasznos ez munkatársainak?

Olyan együttműködési és kommunikációs készségek erősödnek, amik beépíthetőek a mindennapi közös munkába.

Magán-jellegű rendezvények

Magán-jellegű rendezvények

Születésnap, meglepetés műsor
Egyedi ajándékkal szeretné meglepni az ünnepeltet születésnapján? Az aSerduS erre tökéletes megoldást kínál. Látványos tűzzsonglőr műsorunk garantáltan felejthetetlenné teszi az eseményt, ráadásként gyertya helyett hatalmas lángokba borítjuk az ünnepelt éveinek számát. Ebből a produkcióból sem hiányzik az interakció, így az ünnepelt biztosan részesévé válik a tűz élményének.

Esküvői műsor
Tegye felejthetetlenné a házasulandó pár nagy napját!
Látványos tűztánc műsorunk középpontjában az elegancia és a kifinomultság áll, ezzel tökéletesen illeszkedve az esküvői kifinomult világába. A magával ragadó élmény megkoronázásaként lángra lobbantjuk az ifjú pár monogramját, ezzel szimbolizálva az örökké perzselő szerelmet. A tűzzsonglőr előadás élőzenével is megrendelhető.
Tiszteljük meg az esküvői szertartásra gondosan kiválasztott bevonuló zenét. Küldje el nekünk a dal címét és mi elektromos csellóval és dobbal visszaidézzük a muzsikát egy fergeteges tűzműsorral megékesítve.

Legénybúcsú műsor
Minden bizonnyal beindítja a férfiak fantáziáját a tűzzel játszó lányok látványa. Ezért legénybúcsúkra is kiváló választás egy tüzes show. A tűztánc show középpontjában a házasulandó férfi áll, megtartva a jóízlés határát. Perzselő hangulat és finom erotika – kizárólag férfiaknak.

Karneválok, Adventi vásárok

Karneválok, fesztiválok

Tűzzsonglőr produkciónk jól illeszkedik a fesztiválok szabadságához. Saját meglévő, kötött műsorainkon, illetve az improvizatív tüzes akciókon túl szívesen alkalmazkodunk a karneválok illetve koncertek tematikájához is. Számos fesztiválon megfordultunk fellépőként a Sziget Fesztiváltól, a Kapolcsi Művészetek Völgyén keresztül, a középkori Tata Patara Várfesztiválig.

A nyári fesztivál műsorokat az Adventi vásárok meghitt hangulata váltja fel. A tél legszebb időszaka amikor fényben úszik a város és közeleg a Karácsony. Adventi Tűzzsonglőr műsorunkkal elkápráztathatja a Jézuskára váró gyerekeket és a csodabán reménykedő felnőtteket egyaránt. Az óriás csillagszóró garantált!

Tekintse meg összefoglaló videónkat!

Hotelek, éttermek

Hotelek, éttermek

Nagyszabású céges összejövetelek, ünnepi alkalmak, gála vacsorák nyitásaként és zárásaként és vendégvárásként is látványos és jó hangulatoldó elem a tűztánc show. Rendszeresen szerepeltünk hotelek rendezvényein, karácsonyi és szilveszteri műsorokon egyaránt. A vendégek érkezését is izgalmassá teszi egy tüzes felütés.

Színház, TV műsor, film

Színház, TV műsor, film

Színházi produkciók és televíziós műsorok
Számos alkalommal hívtak minket televíziós műsorokba és showkba, többek között szerepeltünk az RTL Klub X-faktor és a Csillag születik című műsoraiban, az M1 Szerencseszombat című adásában, és a Duna TV élő közvetítésében. A koncertek mellett színházi produkciókban is felbukkannak a tűzzsonglőr lányok, például az Egri csillagok, Notre Dame-i toronyőr, Karácsonyi ének, A dzsungel könyve, Jézus Krisztus Szupersztár, István a király és az Aladdin című musicalekben.